Mikaniittilevyt ja -paperit

Saveway Isolierstoffe GmbH on saksalainen yritys, joka valmistaa erilaisia mikaniittituotteita ja keraamisia eristemattoja sähköteknisen- sekä tiivisteteollisuuden sähkö- ja lämpöeristämisen tarpeisiin.

Luxin valikoimasta löytyy erilaisia mikanitteja, jotka on kehitetty käytettäväksi induktiouuneissa liukupintana induktiouunien kelamassauksen ja vuorauksen välissä, kaasusulkuna sekä mekaanisena, termisenä ja sähköisenä eristeenä. Lisäksi tuomme maahan jäykkiä ja taipuisia kuitukeraamisia eristemattoja ja levyjä tulenkestävien vuorausten ja teräsmanttelin väliin asennettavaksi.

Savewayn mikaniittituotteet ovat rakenteeltaan joko kolmikerroslaminaatteja (flogopiittikiillepaperi-lasikuituverkko) tai impregnoidusta flogopiittikerroksesta ja kalsiumsilikaattipohjaisesta kuitukerroksesta sekä näiden välissä olevasta lasikuituverkosta koostuvia matriiseja. Tuotteet mahdollistavat uunin vuorausmassan lämpöliikkeet siten, että kela ja kelamassaus eivät vahingoitu ja vuorausmassaan syntyy mahdollisimman vähän termisiä jännityksiä. Samalla mikaniitti toimii vuorausmassan sintraussyvyyden säätäjänä. Ohut mikaniittikalvo mahdollistaa hyvän lämmönsiirron vuorausmassasta vesijäähdytettyyn kelaan, ja paksumpi mikaniittikerros johtaa pienempään lämmönsiirtoon. Savewayn mikaniittituotteet muodostavat vesihöyrylle ja kaasuille läpäisemättömän kalvon. Tämä on erityisen tärkeää uuden vuorausmassan sintrauksen yhteydessä, sillä eristelaminaattikerroksen läpäissyt vesihöyry voi kondensoitua kelaan ja aiheuttaa sähköisiä häiriöitä sekä ylilyöntejä. Lisäksi tuotteet suojaavat uunin kelaa mahdollisen sulan metallin läpimenon sattuessa. Savewayn mikaniittituotteet eivät sisällä asbestia.

http://www.saveway-isolierstoffe.de/