Teräshiekka

Suomen markkinoilla on kaikenlaisia toinen toistaan halvempia teräshiekkoja, jotka tulevat ties mistä. Kuten muissakin tuotteissamme, panostamme myös teräshiekoissa korkeaan laatuun, ja teemme yhteistyötä
maailman suurimman teräshiekan valmistajan Winoan kanssa. Näin pystymme varmistamaan teräshiekan tasaisen ja korkean laatutason.

Tyypillisimmät valimoissa käytettävät rakeet ovat S330, S390, S460 ja S550. Tämän lisäksi valikoimastamme löytyy kohteen mukaan räätälöidyt teräshiekat ja teräshiekkasekoitukset sekä ruostumattomat Cr ja CrNi teräshiekat.

Teräshiekan osuus kokonaispuhdistuskustannuksista on vain noin 25 %. Niinpä autamme asiakkaitamme kehittämään koko puhdistusprosessia. Näin saamme kaikki tehot irti Winoan korkealaatuisesta teräshiekasta. Esimerkkinä eräs valimo, jossa vaihdoimme tuntemattomalta valmistajalta tulleen teräshiekan Winoan tuotteeseen, ja teimme kehittämisohjelman singolle. Varsin pienten toimenpiteiden jälkeen sinkousaika oli saatu vähennettyä puoleen ja tuplasinkouksista oli päästy eroon. Resepti oli yksinkertainen: Laatua ja rakkautta!
Toimitus: 25 kg/säkki, 1 500 kg/lava tai 1 000 – 2 000 kg suursäkeissä.

https://www.wabrasives.com/

Lisää teräshiekasta ja muista puhallusrakeistamme täältä.

Winoa S460 teräshiekka
Winoa S460 teräshiekka, 25 kg pussi
Winoa teräshiekka, lava