Öljyhiekka (OBB E)

OBB E öljyhiekka

OBB E öljyhiekka on sellaisenaan käyttövalmis plastinen kaavaushiekka, jota käytetään messingin, pronssin, alumiinin ja sinkin koriste- ja taidevalussa sekä valettaessa mittatarkkoja teknisiä valukappaleita. Hiekalla on erittäin hieno raekoko, mikä varmistaa valetun kappaleen erinomaisen pinnanlaadun.

Kaavauksen yhteydessä hiekka hienonnetaan sormilla tai seulotaan mallin päälle. Tämän jälkeen hiekka painetaan sormilla huolellisesti mallia vasten. Hiekka on sitkeää ja mallinveto onnistuu myös syvemmillä malleilla.

OBB E öljyhiekan hienon raekoon muodostaman tiiviyden takia on valuontelon kaasunpoisto järjestettävä ilmanpoistoreikien avulla. Koska kyseessä on öljyhiekka, ei siihen saa sekoittaa vettä, eikä muottipuoliskoja saa peitostaa.

OBB E öljyhiekka voidaan valun jälkeen käyttää uudelleen, mutta hiekka menettää valussa plastisuusominaisuuksiaan. Tämän takia uudelleen käytettyä hiekkaa suositellaan käytettäväksi lähinnä tausta- tai täytehiekkana. Hiekkaa voidaan myös käyttää kipsinegatiivien valmistuksessa.

Toimitus: Muovisäkeissä, 25 kg/säkki, min. 100 kg / toimitus

Kerasil myy OBB E -hiekkaa pienemmissä erissä

Mikäli tarvitset OBB-E öljyhiekkaa alle 100 kg erissä pyydämme ottamaan yhteyttä yhteistyöyritykseemme Kerasiliin:

Kerasil Oy
Keramiikkakeskus Septaria, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 (Helsinki). Puh 020 763 9876.
Nurmijärvi, Ilvestie 6. Puh 020 763 9870
http://www.kerasil.fi
myynti@kerasil.fi