Teräshiekka ja muut puhallusaineet

Suomen suurin teräshiekan maahantuoja, eikä syyttä

Syy on selvä: Teräshiekan korkea laatu ja erinomainen tukipalvelu, jolla varmistamme, että prosessisi saa kaiken potentiaalin irti teräshiekasta.

Kaikki korkeahiiliset teräshiekkamme (teräsrae, teräskuula, teräsmurske, sinkorae, puhallusrae – rakkaalla lapsella on monta nimeä) tulevat maailman suurimmalta teräshiekan valmistajalta Winoalta, jonka kanssa olemme tehneet tiivistä yhteistyötä jo 1950-luvun alusta saakka. Winoalla on kaksi tuotantolaitosta Länsi-Euroopassa. Tämän lisäksi varmistamme korkean toimitusvarmuutemme ylläpitämällä laajaa varastoa Suomessa.

Perustuotteita ovat korkeahiiliset pyöreät S110, S170, S230, S280, S330, S390, S460, S550 ja S660 rakeet sekä särmikkäät GH14, GH18, GH25, GH40 ja GH50 rakeet, joita meillä on koko ajan varastossa. Särmikkään rakeen osalta löydät hyllyistämme aina runsaasti erikoisvalmistettua Profilium-sarjan raetta, jolla saavutetaan kaikkein parhaat tulokset vapaapuhalluksessa.

Toimitamme myös RST-teräshiekkaa ja -lankakatkoa sekä matalahiilistä teräshiekka.

Lankakatkoa löydät sekä sylinterimäisenä, että eri pyöreystasoihin esikäsiteltynä. Materiaali- ja kokokirjot ovat laajat, joten tarpeesi mukaista katkoa löytyy aivan varmasti. Kaikki lankakatkomme ovat saksalaisen laatuvalmistajan KrampeHarexin omaa tuotantoa.

Kevyempiin hiekkapuhallustarpeisiin löydät korundia eli alumiinioksidia, lasikuulia sekä muovirakeita – näin katamme koko modernin hiekkapuhalluksen kentän.

Kauttamme saat myös korkealaatuiset kulutusosat ja huoltopalvelut.

Oli raepuhallustarpeesi mikä tahansa, niin ota yhteyttä Jaakko Hellerantaan, 040-8506260 tai etunimi.sukunimi@lux.fi .