Tulenkestävät kevytlevyt

Tuotteet eivät sisällä asbestia, tai muuta terveydelle vaarallista kuitumateriaalia.

Tenmat FIREFLY FF 700 on hyvin eristävä ja luja asbestivapaa tulenkestävä levytuote. Levyt ovat jäykkiä mutta levyjä voi taivuttaa ja muotoilla kostuttamalla ja kuivaamalla muotoilun jälkeen. FF700-levy sopii tiivisteisiin sekä monenlaisiin tulenkestäviin sovelluksiin kuten tiilien ja senkan väliin taustavuorauslevyksi.

Tenmat FIREFLY FF 900 FF900 on Premium-versio FF700-levystä. FF900:n sidosainevalinnoilla sintraantumisen aikaista savutusta on merkittävästi vähennetty. FF900 kestää sulakontaktia toisin kuin FF700. FF900-levyt sopii tiivisteisiin, monenlaisiin tulenkestäviin sovelluksiin sekä kertakäyttöisesti sulakontaktiin.

Tenmat FIREFLY FFF1000 levyjä voi muotoilla ja taivuttaa ilman kostutusta. Levyllä on helppo vuorata pyöreitä muotoja esim. valusenkkojen taustavuorauksessa. FFF1000 levyä voi tarvittaessa käyttää useita levyjä päällekkäin. FFF1000-levyt vastaavat muilta ominaisuuksiltaan FF900-levyjä.

Tenmat RF1000FL on joustava ja muotoonpalautuva tulenkestävä levyn ja villan välimuoto erityisesti laippaliitoksien tiivisteeksi sekä taustavuorauksiin mutta soveltuu myös muihin tulenkestäviin kohteisiin.  Korkeassa lämpötilassa RF1000FL:n sisältämä lateksi palaa muodostaen hiiliverkoston ja materiaali muuttuu jäykäksi mutta tiiviiksi.