Selluteollisuus

Selluteollisuudessa ekonomaiserin sisärakenteisiin muodostuu usein haitallisia kertymiä, jotka tulee poistaa tehokkaan toiminnan takaamiseksi. LUX Hammer X-Series voidaan asentaa ekonomaiserin seinämään, jolloin pneumaattisen vasaran isku irrottaa haitalliset kertymät estäen tukkeumat ja mahdollistaa tehokkaan toiminnan. Vasaroiden operointi on täysin automatisoitua, joko ajastettuna tai yhdistettynä laitosautomaatioon, juuri tarpeidenne mukaan.

Vasaroita voidaan asentaa useampia ekonomaiserin muodon ja koon mukaan. Asiantuntijamme auttavat vasaroiden määrän ja sopivien kiinnityskohtien määrittämisessä. LUX Hammer pneumaattisen vasaran kiinnitys on helppoa ja itse vasaralle ei tarvitse vetää kuin paineilmaputki. Valikoimastamme löytyy lisäksi erilaisia asennuspaketteja, joiden avulla vasara saadaan tuotua siististi eristekerroksen ulkopuolelle. Katso kuvista esimerkki erään asiakkaamme laitokselta!

LUX Hammer X-Series vähentää huoltoseisakkien tarvetta ja parantaa laitoksen hyötysuhdetta. Ota yhteyttä asiantuntijaamme alta ja vähennä ainakin yksi huoli pois listaltasi ekonomaiserin operoinnissa!